Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Marim Newbie
|
Elküldve: Hétfő Szept 02, 2019 11:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kanárik nagyon jó volt az utolsó mérkőzésen. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Marim Newbie
|
Elküldve: Hétfő Szept 02, 2019 11:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kanárik nagyon jó volt az utolsó mérkőzésen. |
|
Vissza az elejére |
|
|
mizu423 Newbie
|
Elküldve: Hétfő Feb 25, 2013 7:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én csak egy néző vagyok, de a második sorban ültem, amikor az ominózus eset megtörtént. Ugyanolyan jól hallottam, mint azok akik mellettem ültek, hogy a Red-Scorpions kapusát kiállították. És ott voltunk a Zánka elleni meccsen is, ahol hallottuk, hogy az edzőjük szólt a játékvezetőknek a kiállított kapus miatt. De a játékvezetők nem vették figyelembe az edzőt, pedig elég sok ember pusmogott a nézőtéren a kiállítás miatt.
De ezen nem lepődöm meg, mert már több csapat eredményét is lehúzták nem egyszer a rossz döntések miatt és ezen tényleg változtatni kellene.... |
|
Vissza az elejére |
|
|
blacktime Newbie
|
Elküldve: Hétfő Feb 25, 2013 7:06 pm Hozzászólás témája: A terembajnokság árnyoldalai |
|
|
Tisztelt BKLSZ vezetősége!
Zánka SE vezetőedzője szeretné felhívni a játékvezetők figyelmét. Szentantalfa-Red-Scorpions mérkőzés után kiállították a pécselyi kapust. Ezt a kijelentést két másik játékvezető és a szurkolók is hallották. A Zánka- Red-Scorpions mérkőzésen azonban ez a játékos játszott. A zánkai csapat edzője jelezte észrevételét a játékvezetőnek, ám ő engedélyezte a játékosnak a részvételt a mérkőzésen. Annak ellenére, hogy a csapat edzője jelezte megóvási szándékát abban az esetben, ha ezt engedélyezi. Aznap délután jelezte az edző ezt az esetet a szervezőknek, akik elfogadták az észrevételt és igazat adtak neki, viszont a játékvezető letagadta a kiállítás tényét. Másnap elismerte, de a szervezők szerint már nem az edzőnek van igaza. Mégis milyen dolog az, hogy egyik napról a másikra mondvacsinált dolgokat találnak ki, hogy saját hibáikat ne kelljen beismerni??? Ezzel egy tisztességesen játszó csapat esélyeit söpörték a szőnyeg alá.... Ez így nem tisztességes!!! Minden évben új játékvezetőket kellene alakalmazni mert túl sok a főnök, a barát és a rokon, ami nem fair a többi csapattal szemben. Zánka így nem szeretné folytatni a bajnokságot, mert amíg nem egyforma a csapatok elbírálása, addig nem érdemes játszani. Véleményeket várom!!!!!
Sporttársi üdvözlettel: Zánka SE vezetőedzője |
|
Vissza az elejére |
|
|
Mulder Site Admin
Csatlakozott: Jan 03, 2008 Hozzászólások: 34 Tartózkodási hely: Balatonfüred
|
Elküldve: Szerd Jan 04, 2012 2:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
indul a terembajnokság hajrá fiuk |
|
Vissza az elejére |
|
|
marci Newbie
|
Elküldve: Pént Márc 26, 2010 1:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
csapatot keresek, 5 éves koromban kezdtem el focizni, most 24 vagyok, de 4-5 évet kihagytam ez a kondimon is meglátszik sajnos. itt lakom füreden.
remélem tudtok segíteni!
üdv |
|
Vissza az elejére |
|
|
Mulder Site Admin
|
Elküldve: Pént Ápr 10, 2009 10:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nemkellenek a góllövök, pénteken eredetileg a red powerrel kellett volna játszani de ők visszamondták a nevezést. Így ujra kellett irni a sorsolást és az öregfiuk nem értek volna ide a meccsre. |
|
Vissza az elejére |
|
|
macko00 Newbie
|
Elküldve: Hétfő Ápr 06, 2009 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szeva!! Miért nem játszottatok pénteken?? Góllövők majd kellenek vagy most nem lesz vezetve?? |
|
Vissza az elejére |
|
|
macko00 Newbie
|
Elküldve: Vas Feb 08, 2009 1:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönjük!!! Tiszt. Macko |
|
Vissza az elejére |
|
|
mezobela Newbie
|
Elküldve: Pént Feb 06, 2009 12:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
macko00 írta: | Hello Mulder!! Látom már pár csapatnak megvan az időpontja febr.15-re!! Valahogy próbálj már meg segíteni h a 16:30-as meccset játszuk mi!! Mert az még nincs beírva, és nekünk az lenne a jó!! SEGÍTS!! Előbbi időpont már nem jó!! És az még szabad!!! FONTOS!!! |
Rendben, üdv. Mező Béla |
|
Vissza az elejére |
|
|
macko00 Newbie
|
Elküldve: Pént Feb 06, 2009 11:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hello Mulder!! Látom már pár csapatnak megvan az időpontja febr.15-re!! Valahogy próbálj már meg segíteni h a 16:30-as meccset játszuk mi!! Mert az még nincs beírva, és nekünk az lenne a jó!! SEGÍTS!! Előbbi időpont már nem jó!! És az még szabad!!! FONTOS!!! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Mulder Site Admin
|
Elküldve: Szerd Feb 04, 2009 8:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
macko00 írta: | Hello Mulder!! A febr. 15.-i forduló úgy lesz időrendben ahogy a meccsnaptárban van?? Vagy ez még nincs eldöntve?? Mert az alapján olyan 4 körül játszanánk az öregfiúkkal!! És az jó lenne nekünk, de ha ez még változik megoldható, hogy mi kb ilyen körül vagy később játszunk?? Köszi a segítséget!! Macko, nívó |
Béla írja be az időpontokat és szerintem amit egyszer beirt az már tuti . Mi kikaptunk tőlük 1 öngollal meg egy potya gólal amit a kezem közül rugtak ki |
|
Vissza az elejére |
|
|
macko00 Newbie
|
Elküldve: Kedd Feb 03, 2009 1:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello Mulder!! A febr. 15.-i forduló úgy lesz időrendben ahogy a meccsnaptárban van?? Vagy ez még nincs eldöntve?? Mert az alapján olyan 4 körül játszanánk az öregfiúkkal!! És az jó lenne nekünk, de ha ez még változik megoldható, hogy mi kb ilyen körül vagy később játszunk?? Köszi a segítséget!! Macko, nívó |
|
Vissza az elejére |
|
|
Mulder Site Admin
|
Elküldve: Vas Feb 01, 2009 8:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
macko00 írta: | Mulder!! A Főkajár is kipipálva!! Szedjétek össze magatokat!! Eddig mi nagyon jól állunk!!! |
hehe eddig rajtarok kivül nekünk is megvan mindenki |
|
Vissza az elejére |
|
|
macko00 Newbie
|
Elküldve: Vas Feb 01, 2009 12:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mulder!! A Főkajár is kipipálva!! Szedjétek össze magatokat!! Eddig mi nagyon jól állunk!!! |
|
Vissza az elejére |
|
|
|